jamislimzuto

Ko se trlja, zlo ne misli

Posted on: 07/12/2011


Priroda vas je obdarila sjajnim telom, ali manje sjajnim osećajem za ritam. Kad ste bili mali, vaša profesorka muzike vas je, sa gnušanjem, izbacila sa probe za hor, naglavačke. Ispregovarali ste 5 do kraja godine, samo da ni vaša senka ne promigolji pored sale. Pa ,dobro, nemate sluha, nije kraj sveta. Osim ako ste u muzičkoj školi. Instruktorka aerobika nije prestala da vam se smeje, ni posle godinu dana redovnog dolaženja. Vaša najbolja drugarica je sa vama pošla samo jednom, samo da bi trening ubrzo prekinula, usled gušenja izazvanog vašim sve-samo-ne-aerobnim pokretima. Nakon godina i godina odlazaka na plivanje, gde vas niko ne osuđuje, usudili ste se da ponovo krenete na grupne kardio treninge. Uspeli ste da se na istim zadržite, ali samo zato što ste osigurali svoje mesto u ćošku, daleko od očiju svih prisutnih.

Volite muziku. Koliko ste samo puta zamišljali kako na žurkama, otimate mikrofon pevačici, uskačete samopouzdano na binu i zapevate anđeoskim glasom. A publika divlja. Koliko ste puta to i uradili. Samo, recimo da glas nije bio baš anđeoski i da je publika više vrištala u neverici, nego što se njihala zadovoljno.
Sve u svemu, vi volite ritam, ali on ne voli vas.

Trljanje je rešenje vaših problema. Odete na žurku, malo se cvrcnete. Nađete na kvalitetan primerak muške vrste. Prvo obigravate oko njega, praveći pokrete koji samo vama izgledaju kao igranje. No, neka vas to ne obeshrabruje. Sva je šansa da je i on cirke, pa će mu vaša batrganja izgledati kao senzualni pokreti Beyonce. Ako još imate i kantu da to potkrepite, za vas nema zime. E, onda nastupate. Okrećete leđa vašem plenu, i pomerate pozadinu tamo vamo, uvereni da je to totalno seksi. Da bi malo dodali na vatri, predlažem da rukama obgrlite vrat vašeg zatečenog plesnog partnera. Onda se uvijate, ko zmija. Ali samo ako ste sigurni da se nećete ukočiti. Jer, ako vas bude iznosila ekipa hitne pomoći, izgledaćete kao manja sex bomba nego što to realno jeste. A to je za vas neprihvatljivo, ipak, imate reputaciju o kojoj se treba brinuti.

Elem, vi se trljate, totalno ste seksi i vladate situacijom. Vaš predmet trljanja je srećan i zadovoljan. Ej, ko još odbija besplatnu erekciju. Na vrhuncu vašeg performansa, okrećete se licem prema vašem stubu za trljanje, hvatate ga za okovratnik ili kravatu, praveći se da želite da je uklonite. Jedna važna napomena: Gledajte da izbegnete primenu ovog poteza na vašem poslovnom saradniku na službenom putovanju. Mada, njegova izbezumljena faca će vam i sama to reći.

Gotova stvar. Odigrali ste, za svoju dušu, pokazali ste se kao divlja igračica sa fenomenalnim osećajem za ritam. Postali ste predmet požude ostalih muškaraca. Ili bar vi tako mislite. I neka, zdravo je to. Ko se trlja, zlo ne misli. Posle ovakvog iskustva, nikada nećete ići na socijalna okupljanja, ako nemate o koga da igrate. Postavili ste standard.

Ipak, evo situacija u kojima bi trebalo izbeći trljanje:

1) Ukoliko se vaš dečko nalazi u susednoj prostoriji. Nekako sam mišljenja da neće prigrliti vaše novootkrivene aktivnosti, ma koliko one bile fenomenalne. Mada, uvek se možete vaditi da ste vi samo igrali unazad, a taj neko se našao tu. Pa, ako prođe, prođe..

2) Ukoliko vaš trljopartner ima devojku koja je prisutna, a veća je, jača ili pijanija od vas. To ne obećava.

3) Kada se nalazite na svadbi i iz mase izvučete vašeg daljeg rođaka za partiju trenja. To će izgledati čudno ostatku porodice. Prilično je sigurno da ćete biti razbaštinjeni.

Evo, za kraj, jedna antička mudrost, koju savetujem da držite blizu srca.

Mislim, dakle, trljam se!

Advertisements

3 reagovanja to "Ko se trlja, zlo ne misli"

hahhaha, dakle ovako to izgleda iz tvoje perspektive?

Ne, to tako izgleda iz perspektive jedne moje prijateljice, koja nema apsolutno nikakve slicnosti sa mnom 🙂

pozdrav za tvoju prijateljicu uz pesmu http://www.youtube.com/watch?v=jgA2xo0HYrE 😉

A šta vi mislite?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

Kliknite ovde ako želite da vas opterećujem i putem email-a

Pridružite se 104 drugih pratioca

Kategorije

Statistike bloga

  • 45,317 hits
Advertisements
%d bloggers like this: