jamislimzuto

Bečka trilogija: Gospodin Rajner i njegova sveća

Posted on: 18/01/2012


Nakon što se penzionisao sa mesta činovnika jedne austrijske banke, gdin Rajner je imao vremena na pretek. On i njegova dosta mlađa supruga, uživali su u radostima koje su im donosili njihovi unuci. Život im je bio lep, ali prilično dosadan. Jednoga dana, gdin Rajner je dobio ponudu da stan ustupi dvema mladim devojkama iz Beograda, Srbija. Malo ekstra prihoda neće škoditi, razmišljao je, a i dobiće priliku da se upozna sa načinom na koji mladi u ovoj egzotičnoj zemlji žive.

Devojke su pristigle jednog nedeljnog jutra. Gdin Rajner i gospođa su ih nadasve ljubazno dočekali i uveli u stan. Jedna od devojaka je govorila nemački relativno dobro. Druga je odmahivala glavom i pričala na nekom jeziku koji mu nije bio naročito poznat. Kasnije su mu rekli da je to bio engleski. Naravno, nije video zašto bi se on ustezao od korišćenja svog jezika, samo zato što ga druga strana na razume. Sve u svemu, može se reći da je imao i bolje razgovore.

Svoje stanarke je obilazio redovno. Želeo je da se osete dobrodošle i stavio im se na raspolaganje. Kako su dani prolazili, tako su mu devojke postajale sve milije. Stan je obilazio kada one nisu bile tu. Nije želeo da ih opterećuje svojim prisustvom. Kako je po svojoj prirodi bio vrlo uredan, voleo je da dođe i pospremi po stanu kada su devojke bile na poslu. Starao se da je posteljina nameštena a ventil za gas zavrnut. Najviše vremena provodio je slažući donji veš svojih dragih stanarki. Mario je za red i pravila, pa je stoga intimno rublje predano slagao prema boji i svežini. Devojke u početku nisu primećivale ništa neobično. Obzirom da se nisu poznavale pre dolaska u Beč, svaka je verovala da je ova druga odgovorna za ove aktivnosti, te su obe ćutale, gledajući pomalo čudno na neobične sklonosti svoje cimerke.

Gdin Rajner je voleo da ima uvid u higijenske navike ovih mladih devojaka. Kamere koje je postavio u kupatilu su mu pomagale da ostane u toku. Jednoga dana, sijalica u kupatilu je crkla. To je uticalo na kvalitet snimka, pa se brže bolje postarao da je zameni. Kao i do sada, cimerke su prebacivale odgovornost jedna na drugu. Poslednjih nedelja, primetio je da za ulazna vrata često zapada neki crveni končić. Interesantno. Pažljivo ga je vraćao na isto mesto. Od komšija je saznao da je jednoj od devojaka u posetu došao momak. To ga je radovalo.

Jednoga dana, dogodilo se nešto što je poremetilo gdina Rajnera. Naime, tokom jedne od redovnih poseta, na polici pored buketa veštačkog cveća, u dnevnoj sobi, stajala je Penis sveća, crne boje. Kako je mogao na nju da zaboravi?! Pa to je poklonio svojoj izabranici tokom jednog putovanja, kako bi joj ostavio uspomenu na dane ispunjene erotikom, koje su proveli onomad. Doduše, oduvek je smatrao da je gospođa pridavala više pažnje Penis sveći nego što je njemu prijalo. No dobro. Devojke su pronašle ovaj dragoceni predmet. Štaviše, postavile su ga na vidno mesto, kao da su želele da ga izvrgnu ruglu. Sigurno su mu se podsmevale. Podsetio je sebe da kasnije pogleda snimke od toga dana i proveri. Nečuveno. Kakva drskost! Pa zar čovek ne može ni Penis sveću da ostavi u svojoj kući, a da ona ne bude oskrnavljena. Nepoštovanje! Naravno, oberučke je prigrabio falus i odložio ga u svoju torbicu. Stan je napustio krajnje razjaren.
Kada su se strasti smirile, gdin Rajner je shvatio da je napravio grešku. Grešku koja ga je zamalo koštala dragocenih snimaka ispod tuša i gomile novca. Naime, hladne glave, shvatio je da je odnošenjem Penis sveće nepobitno dokazao svoje prisustvo. Dođavola, da je samo bio pribraniji. Moraće da proredi svoje dolaske. Dobra stvar je da devojke uskoro idu. Usled gužve oko Božića, moguće je da su previdele nestanak sveće. Nadao se tome.
Poslednjeg dana, došao je da se pozdravi sa stanarkama i preuzme ključeve. Pogled jedne od devojaka kao da je vrištao: „Znamo za Penis sveću, matori perverznjaku!!!“. Ili je to bila njegova uobrazilja.
Devojke su otišle. Ah, pa dobro, duboko je uzdahnuo. Idemo dalje, biće još stanarki, dodatni prihodi su mu i dalje neophodni, naročito od kako je počeo da renovira podrum u svojoj staroj kući na selu. Kako se beše zove onaj servis.. Red tube?

Advertisements

4 reagovanja to "Bečka trilogija: Gospodin Rajner i njegova sveća"

Dobra slicica:)

Pa gdin Rajner je jako poznat na Red Tube, pogotovo u kategoriji Amateur!!! :)))) Samo raci koja si od onih silnih….

Errr, ona najlepsa 🙂

U to nisam ni sumljao, ali na njegovim snimcima se face i ne vide bas, nije ih zumirao, a ustvari mozda ni ja jednostavno nisam obracao paznju na iste :))))))

A šta vi mislite?

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

Kliknite ovde ako želite da vas opterećujem i putem email-a

Pridružite se 104 drugih pratioca

Kategorije

Statistike bloga

  • 45,317 hits
Advertisements
%d bloggers like this: